Pacers zetten Knicks opzij voor 2-1 voorsprong

Door

1recap1play

 

* De Indiana Pacers hebben een 2-1 voorsprong genomen in de serie tegen de New York Knicks. In eigen huis kwamen Pacers weinig in de problemen en werden de Knicks met 82 – 71 opzij gezet. Bekijk hier de recap van de wedstrijd waarin weinig gescoord werd, maar die toch spectaculair was.

* Roy Hibbert speelde misschien wel zijn beste play-off wedstrijd ooit. Hij had 24 punten en 12 rebounds en maakte daarmee het verschil in de wedstrijd. Iedereen was lovend over hem na afloop, maar Hibbert zelf bleef kalm: “That’s why they give me big money I guess.” waren zijn veelzeggende woorden. Hibbert had zich nog onsterfelijker kunnen maken. Hij was namelijk van plan om tijdens de persconferentie met een monocle te gaan zitten, getuigen de onderstaande foto, maar op het laatste moment durfde hij dat toch niet aan.
roy-hibbert-monocle

* De New York Knicks hadden een zware avond. Carmelo Anthony had nog wel 21 punten, maar hij schoot slechts 6 van zijn 16 pogingen raak. Melo was daarmee de enige Knickerbocker die tot dubbele cijfers kwam. J.R. Smith had hoge koorts en kon eigenlijk niet spelen. Hij kwam tot 9 punten. Het enige goede nieuws voor New York was dat Amar’e Stoudemire na een blessure terugkwam. Hij scoorde 7 punten in negen minuten, waaronder deze dunk

*Dinsdag is de vierde wedstrijd in de serie. Ook die wedstrijd wordt in Indiana gespeeld.

Ook leuk om te lezen