Op vakantie met de Dallas Cowboys cheerleaders

Door

Miami Dolphins v Dallas CowboysMocht je nog toevallig 6999 dollar (5335 euro) in een oude sok hebben, heb je nog geen vakantieplannen en ben je dol op de Dallas Cowboys of cheerleaders in het algemeen dan heb je mazzel. LivingSocial.com biedt een driedaagse trip aan van 7 tot 10 april naar Riviera Maya in Mexico. Je krijgt bovendien toegang achter de schermen bij de shoot voor de jaarlijkse Dallas Cowboys cheerleaders’ swimsuit calendar.

Swimsuit Fashion Show
De totale prijs is inclusief vliegtickets, drie all-inclusive overnachtingen in een vijfsterrenhotel, een meet-and-greet met de cheerleaders, aanwezigheid bij de swimsuit fashion show en een groepsdiner met de staff en andere gasten. Sinds gisterochtend is tot nu toe één pakket verkocht. De enige voorwaarden zijn dat je 21 jaar oud moet zijn en de boeking voor 1 maart afrondt. Dit soort actiereizen zijn in Dallas niet ongebruikelijk. Vorig seizoen kon je het ‘volg de Cowboys cheerleaders één dag rondom een wedstrijd package’ kopen.

Cowboys Football 101
“Het is ons idee om met nieuwe ideeën en concepten te komen voor onze fans en zo de connectie tussen fans en Cowboys te versterken. Eens iets anders dan de supporters die gewoon een dagkaart voor de wedstrijd kopen of voor de televisie zitten.” Brett Daniels, directeur communicatie, zegt ook dat er nog meer op het programma staat. Zo kun je binnenkort een gesigneerde jersey van Tony Romo kopen en komt er een package voor vrouwen genaamd Cowboys Football 101, waarbij vrouwen achter de schermen bij de Cowboys mogen kijken en een workshop van voormalige spelers krijgen.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen