NHL 4-on-4: Canadese teams dreigen play-offs te missen

Door
bison_141011_051_650
De Nederlander Bartek Bison heeft enkele weken niet gespeeld voor Prince George Cougars. Hij werd deze week niet opgenomen op de CS lijst van de NHL. Wat denken jullie, maakt Bartek Bison nog enige kans om dit seizoen gedraft te worden?
Richard: Ik denk niet dat Bison nog gedraft wordt dit seizoen, aangezien hij simpelweg niet speelt. Eerst hard werken, weer wedstrijden spelen en prestaties afleveren. Alleen op die manier kom je er.
Rowdy: Hij maakt altijd kans, maar dan moet hij vanaf nu wel effectiever worden. Met drie goals in 31 wedstrijden als aanvaller haal je de NHL gewoon niet. Misschien heeft hij volgend jaar meer kans, of wordt hij na de draft uitgenodigd voor het trainingskamp van een club en krijgt hij daar een contract, zoals Hicketts in 2014 in Detroit.
Jeroen: Bison zal dit seizoen nog niet gedraft worden en dat ligt vooral aan het feit dat hij nauwelijks opvalt in de WHL. Eerlijk gezegd vind ik dat ook geen schande. Bison speelt net in Canada en dat is een flinke overstap. Ik zie dit jaar als een jaar om te wennen en hopelijk kan hij dan volgend seizoen een stuk effectiever zijn. Als dat gebeurd heeft hij ook dan de kans om gedraft te worden en dan zie ik hem zeker van het bord gaan. Als hij er maar hard voor blijft werken, dan weet ik zeker dat het goed gaat komen!
Christian: Ik denk dat Bartek Bison dit jaar nog niet zal worden gedraft en nog een jaartje moet wachten. Bison heeft veel talent, maar moet zich naar mijn mening nog iets meer door ontwikkelen. Bison zal dus net buiten de boot vallen, maar gezien zijn nog relatief jonge leeftijd is dat niet erg. De wat meer ervaren spelers zullen denk ik eerder gedraft gaan worden.

Ook leuk om te lezen