NFL 4-on-4: komt het seizoen toch in gevaar?

Door

4. Tijd voor de wekelijkse voorspelling! Onze glazen bol heeft al dikwijls dienstgedaan om winnaars en positieve verrassingen te voorspellen. Maar hoe zit het met de negatieve verrassingen? Welk team gaat het dit seizoen veel minder doen dan verwacht?


Chris van Dijk

“De Buffalo Bills. Het wordt tijd dat iemand een beetje weerwoord geeft aan Luuk, die vorige week nog voorspelde dat de Bills alle prijzen in de wacht zullen gaan slepen. Dit gaat natuurlijk niet gebeuren. Sterker nog, Buffalo gaat de grootste tegenvaller van het komende seizoen worden. Afgelopen seizoen heeft de ploeg al boven zijn stand geleefd. Uiteindelijk had men slechts één overwinning op een play-off team, de Tennessee Titans. Alle andere wedstrijden tegen goede ploegen gingen verloren; net als wedstrijden tegen de Jets en de Browns. De tweede helft van het jaar waren de Bills .500. Het schema is dit jaar zwaarder en maar weinig verdedigingen kunnen meerdere seizoenen achter elkaar een hoog niveau vasthouden. Josh Allen is niet goed genoeg om dit op te vangen; 8-8 en geen play-offs wordt het lot van de enige ploeg uit de staat New York.”

Ton de Vries

“De Seattle Seahawks. Ik hoop dat ik er naast zit, want ik kan altijd erg genieten van Russell Wilson en zijn mannen. Het is echter al een tijdje allemaal net op het randje. Vorig jaar wonnen ze veel wedstrijden in de slotfase of zelfs in OT. Dat hadden ze vooral aan Wilson te danken en misschien in mindere mate aan een uitstekend presterende DK Metcalf. Dit jaar is er een groot probleem bijgekomen voor Pete Carroll: de Arizona Cardinals. Er is een wisseling van de wacht gaande in de NFC West. Vorig jaar tekende zich dat al af toen Kyler Murray voor een stunt zorgde door de Seahawks te verslaan in Seattle. Een duur verlies, want daardoor gingen de 49ers er met de divisie vandoor. Verder was de draft niet super en het off-season weinig spectaculair. Kortom, dit team gaat van strijden om divisiewinst naar vechten om niet laatste te worden in de NFC West.”

Toon Aerts

“Ik denk dat de 49ers het veel lastiger kunnen krijgen dan verwacht. Na de verloren Super Bowl van de Rams dacht ook iedereen dat dat team vertrokken was voor een aantal gouden jaren, maar niks bleek minder waar. Ook al ziet hun team er op papier nog minstens even stevig uit als afgelopen seizoen, toch denk ik dat een verloren Super Bowl er meer op zal inhakken dan verwacht bij San Francisco. Zeker quarterback Jimmy Garoppolo moet in de gaten gehouden worden. Keert hij sterker terug dan ooit? Of is het verval nu reeds ingezet?”

Luuk Dokter

“De New Orleans Saints. Dat is een gevoel dat ik heb, maar ik kan het alleen niet echt staven. Ze hebben Brees en Thomas en zijn er dit off-season ogenschijnlijk beter op geworden. Het voelt echter gewoon alsof ze net de boot hebben gemist in de afgelopen twee seizoenen.”

Lees hier het weekoverzicht van week 25 en de 4-on-4 van vorige week!

Heb je suggesties voor vragen in onze volgende 4-on-4? Laat het ons weten in een reactie of op twitter, via @SportAmerika !

;x;

;x;

Ook leuk om te lezen