NBA Update: Oden gearresteerd en NBA voetbalshirts

Door

Miami Heat v Phoenix Suns

Lees hier de vorige update: Vrouwen, Ferrari’s en Alcohol

Het gaat niet goed met Greg Oden. De voormalige number one pick zou gearresteerd zijn voor slagen en verwondingen in Lawrence, Indiana. Oden zou volgens Fox 59 een vrouw geslagen hebben in de stad waar bij naar de middelbare school ging. Via Twitter verscheen een foto van Oden, welke van na zijn arrestatie zou zijn.

“Kaartje” voor Paul George

Door de gruwelijke blessure van Paul George is de kans groot dat hij het volledige aankomende seizoen niet in actie komt. Een fikse aderlating natuurlijk voor de Indiana Pacers. De discussie laait direct op of NBA-clubs hun spelers nog wel moeten afstaan voor internationale wedstrijden (meer over die discussie lees je hier).

Bij Fresno State zijn ze niet met die discussie bezig, maar vonden ze dat Paul George gesteund moet worden in deze moeilijke tijd. Omdat George bij de Fresno State Bulldoggs in actie kwam en nog altijd op komt draven als de Fresno State hem nodig hebben wilden ze nu iets terug doen.  De 6,9 voet, oftewel 2 meter 10, hoge kaart wordt door de Fresno State aangeboden aan de Indiana Pacers die vervolgens zorgen dat de kaart bij George terecht komt. 

 

De vraag is wel waar Paul George meer troost in vindt, deze beterschapskaart of de Ferarri die hij op Instagram met zijn fans deelde. Oordeel zelf maar…

of

NBA teams in voetbalshirts

Het is een schrikbeeld voor veel mensen, shirtsponsoring op een NBA-shirt. Waar in het voetbal ook de laatste der mohikanen (FC Barcelona weigerde jarenlang) enkele jaren geleden overstag ging daar blijft het NBA-tenue tenue nog blanco. Invest Studios probeert wel alvast mensen te laten wennen aan het idee dat toch ook de NBA ooit met een sponsor op de borst gaat spelen. Jesse Nuñez kwam met het idee om te laten zien hoe het zou zijn als de teams in de NBA in een voetbalshirt rond zouden lopen. Met uiteraard de kampioenssterren boven het logo en shirtreclame.

Nuñez maakte voor alle NBA-teams een voetbalshirt. Hier zie je alle shirts.

Dan Le Batard heeft een boodschap voor LeBron James

Op een andere manier dan eerst gepland is het Dan Le Batard dan toch gelukt. Nadat LeBron James de Miami Heat inwisselde voor de Cleveland Cavaliers wilde de radiohost en fan van de Miami Heat in kranten in Ohio al eens de volgende tekst en bijbehorende ringen laten drukken.

Die missie slaagde niet. De kranten wilden niet meewerken aan de grap van Le Batard. Daarna bleef het even stil. Totdat de billboards werden ontdenkt. Uiteindelijk zijn er zes billboards waarop de tekst gericht aan James te zien zijn.

Jeremy Lin zet moeder op poster

Je verwacht het niet zo snel van de nieuwe point guard van de Los Angeles Lakers. Jeremy Lin is niet de ultieme kandidaat om de dunk contest te winnen. Tenzij de ring op dezelfde hoogte wordt gehangen als in het filmpje dat hij op z’n Instagram zette.

Voor Fan Appreciation Week daagt Lin zijn fans uit om met een betere dunkvideo of -foto te komen. Op #JLinDunkCam kan iedereen zijn of haar creatie delen.

Quincy Acy en Travis Outlaw naar Knicks

De New York Knicks hebben forwards Quincy Acy en Travis Outlaw van de Sacramento Kings aangetrokken. Op hun beurt vertrekken forward Jeremy Tyler en guard Wayne Ellington van New York naar Sacramento. 

Met nog vier guards onder contract werd Ellington voor de Knicks een kandidaat om te verhandelen. Bovendien heeft het team met Cole Aldrich, Jason Smith en Samuel Dalembert lengte genoeg. Hierdoor kon ook Tyler vertrekken. Een van de redenen van de ruil was om meer balans in het team te krijgen. Acy zou op meerdere posities uit de voeten kunnen en Outlaw is gehaald als ervaren doublure van rookie Cleanthony Early.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen