MLS Recap: Koploper verliest van San Jose, Salt Lake blijft ongeslagen

Door

Kansas City en Real Salt Lake City zijn in de nacht van zaterdag op zondag niet verder gekomen dan een doelpuntloos gelijkspel. San Jose Eartquakes wist met 1-0 te winnen van koploper Vancouver Whitecaps.

Ongeslagen reeks
Kansas City is door het gelijke spel tegen Real Salt Lake al vier wedstrijden op rij ongeslagen in de MLS. Het duel in het Sporting Park Kansas, dat opnieuw uitverkocht was, was er één om snel te vergeten. In de gehele wedstrijd werd maar één schot op goal gelost. Kansas City, dat voor de wedstrijd met een gemiddelde van 1.5 doelpunten per wedstrijden de meeste goals had gemaakt wist niet door de verdediging van Real Salt Lake te komen.

De enige redding van de avond was van doelman Nick Rimando. Real Salt Lake verloor in het huidige MLS seizoen ook nog geen wedstrijd. Bovendien was het voor Salt Lake alweer de derde clean sheet in vijf wedstrijden.

Programma
Real Salt Lake speelt zaterdag tegen koploper Vancouver Whitecaps. Kansas City neemt het diezelfde avond op tegen de huidige kampioen LA Galaxy.

Koploper verliest in San Jose
De Vancouver Whitecaps hebben dure punten verspild in de strijd om de eerste plaats in de Western Conference. De ploeg van Carl Robinson ging op bezoek bij de San Jose Earthquakes met 1-0 onderuit. De enige goal van de wedstrijd viel een kwartier voor tijd, toen Sanna Nyassi een rebound binnen kon werken.

Programma
San Jose Earthquakes reist komende week richting New York waar vrijdag de wedstrijd tegen de Bulls op het programma staat. Vancouver speelt zaterdag tegen Salt Lake City.

Ook leuk om te lezen