NASL: Eerste competitiegoal Raúl, debuut Denissen

Door

match played at IUPUI's Michael A. Carroll Stadium in Indianapolis, Indiana on Saturday 04/11/15 Photo: Matt Schlotzhauer
Raúl heeft zijn eerste competitiedoelpunt voor de New York Cosmos gescoord. De Spaanse spits zorgde met een rake kopbal voor de gelijkmaker tegen Indy Eleven, waardoor de Cosmos met een punt huiswaarts keerden (1-1).

Gedeeld eerste
Het team uit New York staat door het gelijkspel gedeeld eerste in de North American Soccer League, het tweede voetbalniveau van de Verenigde Staten. De Cosmos verzamelden vier punten. In het openingsduel werd Fort Lauderdale Strikers, het voetbalteam van Ronaldo, met 1-0 verslagen.

Zo lang mogelijk door
Deze week stond er een groot verhaal over Raúl en de New York Cosmos in The FIFA Weekly, het wekelijkse magazine van de voetbalbond. Daarin gaf de voormalig speler van Real Madrid aan dat hij zo lang mogelijk doorgaat bij de NASL-kampioen van 2013. De 37-jarige aanvaller gaat zich daarnaast bezighouden met het opzetten van de jeugdopleiding van de Cosmos. Het verhaal is hier te lezen.

match played at IUPUI's Michael A. Carroll Stadium in Indianapolis, Indiana on Saturday 04/11/15 Photo: Matt Schlotzhauer

Competitiedebuut
Nederlander Hans Denissen, die vorig jaar nog voor de Cosmos speelde, maakte vannacht zijn debuut voor de Atlanta Silverbacks. De middenvelder uit Tilburg kwam tijdens de wedstrijd tegen Ottawa Fury FC na 66 minuten in het veld. De eindstand was toen al bereikt: 1-1. De Silverbacks staan daardoor met twee punten op de zevende plaats.

Foto’s: Indy Eleven/Matt Schlotzhauer

Ook leuk om te lezen