Heat verslaat Pistons voor 25e zege op rij

1recap1De winstreeks van de Miami Heat is nog steeds in volle gang. Ook de Detroit Pistons hadden niets in te brengen tegen de Heat. De ploeg uit Florida was voor eigen publiek veel te sterk voor de matige Pistons en boekte in een eenzijdig duel met een 103-89 score de 25e zege op rij. Wie anders dan LeBron James zette de toen met een sterke allround game. Hij eindigde het duel met 29 punten (12-15 FG), 8 rebounds en 8 assists.

Zoals wel vaker deze reeks lieten de Heat het in de eerste helft wat afweten. Maar na de 27 punten achterstand in Cleveland, lieten LeBron James en co het niet nog een keer zo ver komen. Telkens werd het gaspedaal voldoende ingedrukt om Detroit niet te ver weg te laten lopen. Bij rust hadden de Pistons dan ook maar een voorsprong van drie punten. In de tweede helft was het Miami Heat dat de touwtjes in handen nam en zonder problemen de overwinning pakte.

Bij de Pistons speelde Greg Monroe een ijzersterke wedstrijd met 23 punten, 15 rebounds en zes assists.

De voornaamste vraag op dit moment in de NBA is: welke ploeg wordt de eerste sinds begin februari die Miami verslaat. Wie stopt deze winstreeks. Gaan de Miami Heat daadwerkelijk het stokoude record van ruim veertig jaar geleden van de Los Angeles Lakers breken? Meer dan 33 zeges? Hier de komende negen wedstrijden van de Heat: Bobcats, @Magic, @Bulls, @Hornets, @Spurs, Knicks, @Bobcats, 76ers, Bucks.