Win kaarten voor WWE in Ahoy

Door

WWE WRESTLEMANIA REVENGE TOUR 2013 (SUPERSTARS) SAOp woensdag 17 april komen de WWE Superstars en Diva’s naar Ahoy Rotterdam voor de WWE Raw WrestleMania Revenge Tour. Het belooft een fantastische avond vol actie en entertainment te worden met onder andere: John Cena, CM Punk, Ryback, Team Hell No en The New Age Outlaws!

Wil je erbij zijn? Dat kan! Je maakt kans op twee kaarten voor de WWE Raw WrestleMania Revenge Tour in Ahoy Rotterdam door het juiste antwoord te geven op de volgende vraag:

Van welke WWE Superstar is deze catchphrase: “Oh you didn’t know? You better call somebody!”

Mail je antwoord voor woensdag 27 maart 16.00 uur naar: SportAmerikaWWE@gmail.com.

De winnaar wordt woensdag 27 maart om 19.30 uur bekend gemaakt.

Line-up WWE Raw WrestleMania Revenge Tour

 • John Cena vs. CM Punk
 • WWE Tag Team Champions Team Hell No vs. Dolph Ziggler & Big E. Langston
 • Verder komen de volgende WWE Superstars & Diva’s in actie: Ryback, The Shield, The New Age Outlaws, WWE United States Champion Antonio Cesaro, R-Truth, Zack Ryder, AJ Lee & WWE Diva’s Champion Kaitlyn.
6 Reacties
 1. rene ten Thije 9 jaar ago

  zou graag de kaarten willen winnen.
  dan kan ik samen met een vriendin van me daar naartoe 🙂

 2. Vishal Sewnundun 9 jaar ago

  IK WIL ZOO GRAAG WINNEN! WWE NAAR NEDERLAND IS EEN DREAM COME TRUE VOOR MIJ!! (was helaas VEEL te laat met kaarten bestellen) HOPELIJK WIN IK HIER MET DANK AAN SPORTAMERIKA SUPER LEUKE KAARTEN EN MAAK IK KANS OP DE MEET AND GREET!! DAT ZOU ZOOOOOO GEWELDIG ZIJN!!! WWE: THEN, NOW AND FOREVER!!

 3. Lia 9 jaar ago

  O ik zou zo graag de kaarten willen winnen, dan kan ik mijn man verrassen. Sinds de jaren 80 kijk hij hier al naar…En hij had een kaartje maar omdat hij geen vrij zou krijgen heeft hij deze aan zijn schoonzoon gegeven…Nu is hij 2 maanden geleden ziek geworden en kreeg een spoed operatie en de vooruitzichten zijn dat momenteel zo dat hij op 17 april niet ivm revalidatie..Dus please SportAmerika laat mijn man aanwezig zijn op 17 april in Ahoy en ik ben jullie eeuwig dankbaar.

 4. thijs 9 jaar ago

  Sorry hoor, maar ze trekken gewoon willekeurig 1 eruit, je hoeft geen reden op te geven om het te winnen. Vishal er zijn nog kaarten beschikbaar, dus jouw argument is niet valide: http://www.eventim.nl/wwe-raw-kaarten.html?affiliate=ENL&doc=artistPages%2Ftickets&fun=artist&action=tickets&erid=855872

 5. Vishal 9 jaar ago

  Het zou kunnen dat sportamerika betere kaarten heeft dan wat ze nu aanbieden bij eventim! vandaar dat ik graag wil winnnen! en je maak mogelijk kans op een Meet and greet! ik ga er natuurlijk ook alles aan doen om mogelijk te winnen! (win ik niet, moet ik maar genoegen nemen met de kaarten die ik ga kopen)

 6. jte 9 jaar ago

  Ik heb nog 1 kaartje over voor de vloer ..rij tien (vanaf de ring)
  jte878@gmail.com

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen