Fantasy Factory: Black Friday

Door

Sacramento Kings v Phoenix Suns

Fantasy Baas van de Week: DeMarcus Cousins

Boooggieee!! Ball so hard!! 26 PNT, 15,3 REB, 4,3 AST, 1,8 BLK, 1,3 STL, 53 FG% en tot slot een belachelijke 88 FT% met 8,5 vrije worpen per duel. Go Cousins, fantasy baas van de week en een legitieme MVP kandidaat. Vanavond zien of hij het de regerend kampioen lastig kan maken met zijn Sacramento Kings.

Fantasy Dwaas van de Week: Lance Stephenson

Voor het tweede seizoen op een rij wordt Sir Lancelot aangewezen als zondebok. Vorig seizoen was hij het zwarte schaap in zware tijden bij de Indiana Pacers. Gisteren zei zijn huidige coach Steve Clifford dat Stephenson geen sterspeler is en stelde hij dat Lance de snelheid uit de aanval houdt. Stephenson is een spectaculaire speler naar wie ik graag kijk, maar ik geef Clifford geen ongelijk. De Hornets spelen slecht en Stephenson heeft daar een groot aandeel in. Zijn minuten zullen de komende duels dalen naar ongeveer 25, waardoor zijn waarde flink daalt in fantasy. En zijn waarde was al erg laag dankzij een miserabel schotpercentage van 35 procent en een gebrek aan fantasy gold.

Pick-up truck

Mannen achter in de truck, op zoek naar werk. Gratis en voor niets op te halen op de waiver wire!

  • Gorgui Deng – Rebounds, blocks, talent! Dit is een potentiele topspeler die in nog ruim zeventig procent van de leagues vrij man is
  • Wilson Chandler – De Denver Nuggets zijn aan het vlammen na een zwaar openingsprogramma. En Chandler ook.
  • Trey Burke – Nog vrij in de helft van de leagues, maar werkt hard aan scorend vermogen.
  • DeMarre Carrol – Driepunters en steals, steady percentages. Zeer degelijk. Een glue-guy voor je team.

Foto: GettyImages

Ook leuk om te lezen