Fantasy Factory: Black Friday

Door

Dallas Mavericks v Houston Rockets

Chandler Parsons
De Dallas Mavericks zijn een van de leukste teams in de NBA met een geweldige aanvalsdrift. Nieuwkomer Parsons heeft echter zijn draai nog niet echt gevonden. Wat hem bij de Houston Rockets zo sterk maakte was zijn spelinzicht, waardoor hij goed was voor ruim vier assists per duel. Momenteel zijn dat er slechts twee. In ben er echter van overtuigd dat dit zal gaat stijgen, evenals zijn schotpercentage van 40,1 procent. Parsons kan makkelijk richting de 48 kruipen. Momenteel staat Parsons niet in de top honderd van beste fantasyspelers, waardoor gefrustreerde eigenaren hem vast graag van de hand willen doen van een matige speler van jouw team. Tijd om te ruilen!

Nicolas Batum
Batum is een speler waar je blij van wordt in fantasy, vooral als je rotoserrie speelt. Hij verzamelt namelijk statistieken in elke categorie. In elke categorie? Nou, zijn puntentotaal valt op het moment nogal tegen met een gemiddelde van 9.1. Dit is het logische gevolg van een belabberd schotpercentage van onder de veertig procent. Daardoor is de Trail Blazer een echte buy low! De Fransman schoot vorig jaar namelijk nog 46,5 procent, dus probeer een eigenaar een loer te steken door hem voor een middelmatige speler als Josh Smith of Joe Johnson te ruilen.

Carmelo Anthony
De sterspeler van de New York Knicks is zijn seizoen nogal matig begonnen, evenals zijn team overigens. Dit was voorafgaand aan het seizoen echter wel degelijk aangekondigd. De Triangle-offense is niet iets wat een team in een paar zomerweken leert en dus gaat het allemaal nog wat stroef in de ploeg van Derek Fisher. Het mooie aan Melo is dat hij hoe dan ook beter zal gaan spelen. Enerzijds omdat zijn team de manier van spelen steeds meer onder de knie krijgt en hij eenvoudigere schoten krijgt, anderzijds omdat Melo op een gegeven moment het team zelfstandig op sleeptouw zal nemen. Vorig seizoen was de oud-speler van Syracuse goed voor aanzienlijk betere statistieken dan zijn 23-6-3 dit seizoen. Hij gaat beter spelen, tenzij de rugblessure die hij deze week opliep ernstiger is dan gedacht.

Ook leuk om te lezen