Fantasy Factory: Black Friday

Door

ffactory600

Fantasy Factory bespreekt elke week een actuele gebeurtenis in de NBA en koppelt deze aan de wondere wereld van fantasy basketball. Daarnaast wordt er als altijd afgesloten met de awards voor beste en slechtste fantasyspeler van de week. Vandaag gaan we op koopjesjacht. Het is per slot van rekening Black Friday in land waar onze geliefde spelers hun wedstrijden afwerken. De volgende vijf spelers zijn momenteel flink afgeprijsd, dus sla je slag.

Kevin Love
De nieuwbakken speler van de Cleveland Cavaliers is aan het kwakkelen met zijn vorm en identiteit. De kritiek in de media heeft duidelijk effect op het spel van Love, die over de laatste drie duels gemiddeld niet verder komt dan 16-7-2 en mooie percentages. De Cavs zijn duidelijk nog niet het team wat ze kunnen zijn en tijd moet doen uitwijzen of Love terug kan keren naar de top van fantasy. Op het moment is hij dat zeker niet en ongeduldige eigenaren overal ter wereld hebben deze uiterst talentvolle man dan ook in de aanbieding. Aan jou om te besluiten of je gebruik wilt maken van de lage vraagprijs van Love.

Kawhi Leonard
Leonard is een beetje een tease voor fantasyeigenaren. Hij laat elke week wel een keer zien waartoe hij in staat is, maar is nog niet constant. Zijn laatste duel was hij goed voor voor 21-13, terwijl hij twee duels eerder niet verder kwam dan 14-2. Dit komt voornamelijke door blessures (oog) en de wisselende speelminuten die hij krijgt van coach Pop (18, 40, 20, 37, 25). Dit kan er voor zorgen dat eigenaren van Leonard liever een constante speler in hun team willen hebben en bereid zijn de potentiële top twintig speler op te willen geven voor een speler rond plek dertig. Denk aan een Eric Bledsoe of Mike Conley.

Ook leuk om te lezen