“Garnett ook in 2012-2013 in Celtics tenue”

Door

Volgens de Boston Herald zal Kevin Garnett volgend jaar nog steeds te bewonderen zijn in het tenue van de Boston Celtics. De 36 jarige power forward die tegenwoordig de center positie bezet denkt er zelfs over om na komend seizoen er nog twee seizoenen aan vast te plakken.

Volgens een bron is de keuze voor een nieuwe club nooit aan de orde geweest. De vraag was alleen of the big ticket afscheid zou nemen van de NBA, óf dat hij toch nog te vroeg vond om op zijn lauweren te gaan rusten. Nu Garnett volgens heeft besloten volgend jaar gewoon weer op het parket te verschijnen was de keuze voor welke club niet moeilijk.

De voormalige nummer 21 van de Minnesota Timberwolves heeft meerdere malen aangegeven dat hij eigenlijk alleen nog maar voor Doc Rivers wil spelen. Garnett voelt niet alleen een loyaliteit naar zijn coach, ook de spelers in Boston kan hij niet in de steek laten.

Tot dusver is er nog weinig bekend hoe het nieuwe contract van de superster eruit komt te zien, maar volgens een NBA bron zal het contract tenminste voor twee jaren zijn met de optie voor nog een jaar. Het contract heeft een totale waarde van 34 miljoen dollar over drie jaren.

Het contract kan pas officieel getekend worden wanneer de free agent markt open gaat wat over een paar zal zijn. De Celtics kunnen zich nu gaan richten op het opnieuw vastleggen van Brandon Bass, Jeff Green en Ray Allen. Alle drie unrestricted free agents.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen