NFL 3-on-3: Het einde van het Manning-tijdperk

Door

Atlanta Falcons v Minnesota Vikings
De Minnesota Vikings zijn de grootste favoriet in de NFC om de Super Bowl te halen.

SB: De Vikings verrassen mij positief, aangezien de verwachtingen vooraf niet heel erg hoog waren. Dat ze ineens op de helft van het seizoen op een 7-2 record staan mag gerust een verrassing genoemd worden. Maar er zijn nog zeven reguliere wedstrijden te spelen en de Vikes gaan de Packers niet voor zich houden, daar is Green Bay te goed voor.

CvD: Ja dat denk ik wel. Ik ben ondanks de zegereeks nog steeds niet overtuigd van de Panthers. Is het aanvallend goed genoeg om in de play-offs te winnen? De Vikings hebben een uitstekend uitgebalanceerd team met Bridgewater die nog steeds groeit en Adrian Peterson die zijn oude niveau weer weet te halen. Seattle en Green Bay lijken mede door blessures te veel zwakke plekken te hebben en ik denk dat Minnesota in het voordeel is tegen deze ploegen. Dus ik zit op dit moment op de Vikings bandwagon en als ze geen blessures oplopen dan zijn ze voor mij de topfavoriet om in de NFC de Super Bowl te halen.

MG: Drie weken geleden had ik hier niet eens op willen antwoorden: de stelling was te ongeloofwaardig geweest aangezien de Packers onklopbaar leken en ook de Panthers nog ongeslagen waren. Twee weken geleden had ik hier al wat minder lacherig over gedaan, aangezien de situatie toch wat veranderd was: de Packers leken opeens niet meer ongenaakbaar na de heropstanding van Peyton Manning, “maar ach, het is amper een bump in the road to the Super Bowl”. Toen volgde een nieuwe nederlaag tegen de Panthers en een schandelijke vertoning tegen Detroit. Hierdoor beantwoord ik deze vraag nu met een veel grotere sérieux… Ik ga er nog steeds van uit dat Rodgers zijn Packers wel weer op niveau zal krijgen, al zal de aanval dan toch een hoger niveau moeten halen dan de afgelopen weken. Het is echter heel simpel: als de Packers dit weekend kunnen winnen op bezoek bij Minnesota, dan ziet het er opnieuw veel beter uit voor de Packers, die dan wel weer in een rechte lijn naar de NFC titel (en de Super Bowl) zullen gaan. Bovendien kunnen de Panthers (al moeten die het toch nog even bewijzen op het moment van de waarheid) en de Cardinals (wat een leuk en degelijk team is dat toch?) ook niet volledig afgeschreven worden… Kortom: ik geloof niet dat Minnesota de favoriet is, maar ze hebben wel al meer kans dan een korte tijd geleden!

3 Reacties
  1. Jacko 8 jaar ago

    RELAX!

  2. Mark 8 jaar ago

    Adrian Peterson is op MVP koers. Dat zal de Vikings helpen om de play-offs te halen en te verrassen!

  3. Daan van Kooten 8 jaar ago

    De Cardinals hebben de meeste TD’s in de league. Dat team scoort zo makkelijk. Ik zie Palmer en co. wel in de Super Bowl belanden.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen