NFL 3-on-3: Het einde van het Manning-tijdperk

Door

AFC Championship - New England Patriots v Denver Broncos
Nu Peyton Manning voorlopig niet meer kan spelen kunnen we een streep zetten door de Broncos als titelkandidaat.

Sander Baarsma (SB): Waren de Broncos al titelkandidaat dan? Voor mij niet, andere teams hebben een langere adem en mèt of zonder Peyton Manning, het maakt geen verschil in hun kansen op de Super Bowl. Natuurlijk is-ie goud waard voor de Broncos, maar hij gooide de afgelopen wedstrijd wel heel veel intercepties. Peyton is een legende, maar begint nu wel echt op leeftijd te raken en dat maakt het herstel van blessures er niet makkelijker op.

Chris van Dijk (CvD): Ik denk dat de Broncos op dit moment beter af zijn met Brock Osweiler dan met Peyton, hoe vervelend het ook is om te zeggen. De Broncos verdediging is met afstand de sterkste in de NFL en geeft Denver in elke wedstrijd een kans. Het lijkt er op dat Osweiler beter in de aanval van Kubiak past dan Manning. Natuurlijk moet de nieuwe quarterback het op het veld nog laten zien, maar mijn gevoel is dat Denver er alleen maar sterker door geworden is en dat we ook als Manning weer fit is we hem niet meer terug op het veld gaan zien.

Matthias Galle (MG): Ik had aan het begin van het seizoen eigenlijk al een streep door de Broncos getrokken, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik behoorlijk fout was dit te doen. In Denver hebben ze een schitterende defense en met een Manning op een niveau, dat maar half zo hoog ligt als het ooit lag, stonden ze zonder problemen klaar voor een sterke start. Ik wil maar zeggen: de Broncos staan momenteel 7-2, maar Manning heeft daar maar heel weinig mee te maken! Ik zie de Broncos nog verschillende keren winnen met minimale offensieve inspanningen, zolang hun defense kan blijven presteren. Het is nu aan Brock Osweiler om te tonen dat hij het (bedenkelijke) niveau van Peyton kan evenaren. Maar ach, de Broncos zijn al vrijwel zeker van de play-offs en dus heeft Manning nog tijd genoeg om weer op niveau te komen en de Broncos toch nog naar een titel te spelen en zijn carrière in schoonheid af te sluiten. En wie gunt hem dat nu niet?

3 Reacties
  1. Jacko 8 jaar ago

    RELAX!

  2. Mark 8 jaar ago

    Adrian Peterson is op MVP koers. Dat zal de Vikings helpen om de play-offs te halen en te verrassen!

  3. Daan van Kooten 8 jaar ago

    De Cardinals hebben de meeste TD’s in de league. Dat team scoort zo makkelijk. Ik zie Palmer en co. wel in de Super Bowl belanden.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen