WWE News: SummerSlam, A.W. ontslagen, Evan Bourne, Ashley Fliehr

Door
WWE Superstars John Cena en The Miz

SummerSlam Line-Up (zondag 19 augustus @ Staples Center Los Angeles)

– WWE Championship Match: CM Punk (C) vs. John Cena vs. Big Show

– Triple H vs. Brock Lesnar

– Kane vs. Daniel Bryan

– Chris Jericho vs. Dolph Ziggler

– Intercontinental Championship Match: The Miz (C) vs. Rey Mysterio

– WWE Tag Team Championship Match: Kofi Kingston & R-Truth (C) vs. The Prime Time Players

– United States Championship Match (WWE on YouTube): Santino Marella (C) vs. Antonio Cesaro

– World Heavyweight Championship Match: Sheamus (C) vs. ???
SmackDown GM Booker T heeft de match tussen Sheamus en Del Rio geschrapt. De nieuwe tegenstander van Sheamus wordt tijdens SmackDown bekend gemaakt.

A.W. ontslagen
A.W. (echte naam Brian Jossie) is afgelopen vrijdag alsnog ontslagen na zijn opmerkingen over Kobe Bryant tijdens Monday Night Raw op 30 juli. De voormalige agent van The Prime Time Players riep, tijdens de match tussen Titus O’Neil en Kofi Kingston: “Titus O’Neil is like Kobe Bryant at a Colorado hotel room. He’s unstoppable!”. De opmerking is een verwijzing naar een zaak uit 2003, toen Kobe Bryant werd beschuldigd van het verkrachten van een vrouw in zijn hotelkamer in Eagle, Colorado. De aanklager heeft uiteindelijk een schikking getroffen met Bryant. Een woordvoerder van de WWE heeft het volgende over het ontslag van A.W. gezegd tegen entertainmentsite TMZ.com: “Helaas hebben wij het contract van het A.W. (Brian Jossie) moeten beëindigen omdat Jossie beledigende en ongepaste opmerkingen bleef maken op live televisie en social media.”

Evan Bourne
De geblesseerde high flyer Evan Bourne heeft afgelopen weekend via Twitter laten weten hij ook de komende maanden niet in actie kan komen in een WWE ring. Bourne is herstellende van een, op vier plaatsen, gebroken voet.

WrestleMania 29
De WrestleMania 29 Travel Packages zijn sinds gisteren te koop. WrestleMania 29 vindt plaats op zondag 7 april in MetLife Stadium in New Jersey. Meer informatie over de WrestleMania 29 Travel Packages: http://www.wwe.com/shows/wrestlemania/29/travel-packages-26042334

Ashley Fliehr
Ashley Fliehr, de dochter van de legendarische Ric Flair, is begonnen met haar pro wrestling training bij FCW (WWE developmental promotion). Ze heeft in FCW de ringnaam Charlotte gekregen. Dat is een verwijzing naar de woonplaats van Ric Flair, Charlotte, North Carolina. WWE heeft ook twee voormalige NFL spelers gecontracteerd, Dean Muhtadi en Brandon Carter. Muhtadi speelde bij de Green Bay Packers en Arizona Cardinals. Carter speelde bij de New Orleans Saints.

Ook leuk om te lezen