Bernadina grote man bij Nationals, Dodgers naast Giants

Door

Roger BernadinaShane Victorino zorgde er gisteren voor dat de Los Angeles Dodgers naast de San Francisco Giants staan in de National League West. De outfielder, die onlangs de Dodgers kwam versterken,  sloeg een two-run homerun en kwam, waardoor de Dodgers op een 4-2 voorsprong kwamen tegen de Pittsburgh Pirates. De Dodgers wonnen uiteindelijk met 5-4.

De Giants verloren met 14-2 van de Washington Nationals. De Giants en Dodgers hebben nu allebei 63 wedstrijden gewonnen en 53 verloren.

Dodgers
Victorino was de grote man bij de Dodgers, die zeven van de laatste tien wedstrijden hebben gewonnen. Zijn two-run homerun zorgde er voor dat de Dodgers niet meer werden bijgehaald door de Pirates.

Aaron Harang wierp zes sterke innings waarin hij twee punten opgaf en Nederlander Kenley Jansen pakte zijn 24e save in een 1-2-3 inning. Hij heeft nu een 1.84 ERA.

Nationals
De Giants verloren mede door zeven runs in de derde inning op te geven. Grote man bij de Nationals was Nederlander Roger Bernadina, die vier op zes sloeg met een tweehonkslag en drie RBI’s. The Shark heeft nu een slaggemiddelde van .296 dit seizoen.

Nats’ manager Davey Johnson heeft een luxeprobleem door Bernadina, aangezien outfielders Mike Morse, Jayson Werth en Bryce Harper en ook eerste honkman Adam LaRoche in vorm zijn.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen