WWE TLC: Tables, Ladders and Chairs

Door

WWE TLC: Tables, Ladders and Chairs vindt plaats op zondag 16 december in het Barclays Center in Brooklyn, New York. De line up van de laatste pay-per-view show van het jaar begint steeds meer vorm te krijgen.

Feed me more
WWE Champion CM Punk moet zijn titel verdedigen tegen number one contender Ryback in een TLC Match. Tijdens Hell in a Cell en Survivor Series wist Punk op een discutabele manier te ontsnappen met de WWE Title. Is drie keer scheepsrecht voor Big Hungry?

Money in the Bank
Tijdens Monday Night Raw is bekend gemaakt dat John Cena en Dolph Ziggler elkaar treffen in een Ladder Match waarin het Money in the Bank contract van Ziggler op het spel staat. Beide Superstars wisten tijdens de Money in the Bank pay-per-view in juli een Money in the Bank Ladder Match te winnen. Cena is de eerste Superstar die niet succesvol was in het ‘cashen’ van het MITB-contract, tijdens Raw 1000 wist hij het contract niet om te zetten een in WWE Championship tegen CM Punk. Ziggler heeft nog geen serieuze poging gedaan om zijn MITB-contract te ‘cashen’.

Your table is ready
World Heavyweight Champion The Big Show en uitdager Sheamus staan tijdens TLC tegenover elkaar in een Chairs Match. The Celtic Warrior heeft goede herinneringen aan TLC, in 2009 won hij zijn eerste WWE Championship in een Tables Match tegen John Cena.

Barrett Barrage
Kofi Kingston en Wade Barrett strijden tijdens TLC om de Intercontinental Title. Kingston won de titel op 16 oktober van The Miz tijdens Main Event. Barrett elimimeerde Kof tijdens Survivor Series en wil zijn momentum omzetten in een Intercontinental Championship run.

WWE TLC is de eerste WWE show in het Barclays Center, de nieuwe thuishaven van NBA team de Brooklyn Nets.

Ook leuk om te lezen