Uncle Drew goes to Miami

Door

Screen Shot 2015-11-12 at 17.00.21

Young bloods, Uncle Drew is weer terug! Frisdrankfabrikant Pepsi en Cleveland Cavaliers-spelverdeler Kyrie Irving hebben ieders favoriete basketballopa weer van stal gehaald om een komisch filmpje op te nemen met andere vermomde sterren. Dit keer zijn niemand minder dan Baron Davis, Ray Allen en acteur J.B. Smoove te gast in Miami om op een lokaal veldje een spelletje H-O-R-S-E te spelen.

Bovenstaande aflevering is alweer het vierde filmpje van de populaire ‘Uncle Drew’-reeks. In de eerste drie afleveringen figureerden naast standaard gast Irving ook Kevin Love, Nate Robinson en WNBA-speelster Maya Moore. Ook had Boston Celtics-legende Bill Russell in het tweede filmpje een cameo waarin hij ‘zijn oude maatje Drew’ van advies voorzag. De verkapte Pepsi-reclames zijn inmiddels miljoenen keren op YouTube bekeken.

Wie overigens hoopt dat Irvings collega-Cavalier LeBron James nog een keer een opwachting gaat maken in de Uncle Drew-filmpjes kan lang wachten. King James maakt reclame voor Sprite, en laat dat nu net een drankje zijn van Pepsi-concurrent Coca Cola. Helaas, helaas.

Eerdere afleveringen Uncle Drew: Chapter 1 | Chapter 2 | Chapter 3

Ook leuk om te lezen