Toronto FC greep naast komst Feyenoord-aanwinst

Door

Arsenal v Blackburn Rovers - FA Cup Fifth Round

Vandaag werd in de Nederlandse media melding gemaakt dat Colin Kazim-Richards op huurbasis zal vertrekken naar Feyenoord. Verwacht wordt dat deze deal vanavond of uiterlijk morgen bekend gemaakt zal worden. Maar de Rotterdammers hadden bijna achter het net gevist, als het gaat om de komst van de Turkse aanvaller.

De afgelopen dagen was Toronto FC zeer geïnteresseerd in de diensten van Kazim-Richards, en leek een deal in de maak. Maar de Canadezen wisten de oud-speler van Fenerbahce en Galatasaray niet te verleiden tot een transfer naar de MLS. In eerste instantie was het kamp van de Turkse aanvaller geïnteresseerd in een overgang, maar Kazim-Richards wilde uiteindelijk liever nog wachten op een Europese club.

Die Europese club lijkt dus zo goed als zeker Feyenoord te gaan worden. De deal is in verschillende media bekend gemaakt, maar een officiële mededeling hebben de Rotterdammers nog niet gedaan. Zoals het er nu naar uitziet zal Kazim-Richards morgen officieel gepresenteerd worden bij Feyenoord, waardoor hij niet naar Toronto FC zal vertrekken.

Foto: Getty Images

1 Reactie
  1. Pascal Mathezer 8 jaar ago

    MLS of Feyenoord. Qua niveau is het tegenwoordig bijna hetzelfde..

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen