Tarasenko blijft maar scoren voor winnende Blues

Door

St Louis Blues v New Jersey Devils

St. Louis Blues heeft opnieuw een overwinning geboekt. In eigen huis was de ploeg te sterk voor New Jersey Devils. Vladimir Tarasenko (foto, rechts) was opnieuw trefzeker, de jonge Rus noteerde het openingsdoelpunt.

Devils @ Blues

Het is alweer de vierde wedstrijd op rij dat Tarasenko weet te scoren. In die vier wedstrijden noteerde hij vijf goals. Vorige week werd de winger uitgeroepen dat First Star van de week, met vijf doelpunten in drie wedstrijden. Tarasenko is dus uitstekend in vorm en liet dat ook tegen de Devils zien met een mooie goal.

De Blues stonden twee minuten voor tijd nog met 1-4 voor, maakten het nog spannend, maar wonnen uiteindelijk wel met 3-4.

Penguins @ Jets

Pittsburgh Penguins is een team wat in een goede vorm steekt. De ploeg won alweer de zesde wedstrijd op een rij. Tegen Winnipeg Jets was het de derde lijn die belangrijk was voor de ploeg van Mike Johnston. Defenseman Simon Despres, Steve Downie en Branden Sutter verzorgden de doelpunten, maar het was niet genoeg voor de overwinning. Die kwam na shootout, toen Sidney Crosby ietwat gelukkig Ondrej Pavelec passeerde.

Maple Leafs @ Avalanche

De spelers en de fans in Colorado werden opgeschrikt, toen Daniel Winnik al na 45 seconden spelen roerloos op het ijs lag. De aanvaller verliet per brancard het ijs. De schade lijkt mee te vallen, Winnik liet aan zijn coach Randy Carlyle dat er niks aan de hand is. Tough guy!

De Maple Leafs wonnen niet, na shootout won Avalanche met 3-4.

Overige uitslagen:
Edmonton Oilers – Boston Bruins 2-5
Florida Panthers – Philadelphia Flyers 1-4
Minnesota Wild – Ottawa Senators 0-3
Calgary Flames – Tampa Bay Lightning 2-5
Nashville Predators – Dallas Stars 3-2
New York Islanders – Los Angeles Kings 2-1 (na shootout)
Vancouver Canucks – San Jose Sharks 3-2

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen