Rams halen geld op voor slachtoffers tornado

Door

De St. Louis Rams zullen 25000 dollar schenken om de slachtoffers van de tornado te helpen die het stadje Joplin in Missouri trof deze week en in de laatste maand ook al delen van St. Louis country vernielde.

De schenking zal gelijk verdeeld worden tussen het Amerikaans Rode Kruis en het Leger des Heils. De directie van de Rams zal het bedrag dat alle medewerkers bij elkaar verzamelen ook nog eens verdubbelen, zo maakte een woordvoerder zaterdag bekend.

Daarnaast maakt het team bekend intensief te willen samenwerken met met liefdadigheidsinstellingen en bedrijven om zo te kijken of ze ook op andere manieren kunnen bijdrage. Echter, op dit moment is geld het belangrijkste middel om de chaos te verhelpen.

Eerder hadden al Rams head coach Steve Spagnuolo en zijn vrouw, Maria, samen met de cheerleaders van de Rams en alumni deelgenomen aan tv-actie. Gedurende deze actie werd er meer dan 45.000 dollar in het laadje gebracht.

Dat geld zal direct naar de slachtoffers gaan van de tornado’s die de buurt van St. Louis hebben geteisterd de laatste maand.

Foto: www.sportsfanhome.com

 

Ook leuk om te lezen