Paul denkt even niet aan contract

Door

New Orleans Hornets Chris Paul probeert wat stoom af te laten door tijd door te brengen met zijn familie, bezoekjes te brengen aan de kinderen van zijn goede doelen en gewoon niet te denken aan zijn toekomst bij de Hornets.

,,Momenteel hecht ik enkel maar belang aan wat ik hier doe voor de kinderen,” zei Paul. ,,Dit is mijn vrije tijd. Ik denk zelf niet aan mijn contract enzo.”

Paul heeft nog twee jaar op zijn contract staan maar kan na volgend seizoen weg als hij wil. General manager Dell Demps zei dat hij Paul een contractsverlenging wil aanbieden in juli, maar dat kan ook later zijn als een lockout is in de NBA. Die kan er komen als er geen nieuwe arbeidsovereenkomst wordt bereikt eind juni.

,,Dat is iets waar ik zelfs niet aan denk,” zei Paul. ,,De lockout is het grootste probleem nu. Dat zijn andere dingen waar ik me zorgen moet om maken eens het zover is.” Het offseason van Paul begon toen de Hornets in de eerste ronde van de play-offs werden uitgeschakeld door de Los Angeles Lakers. Paul had een gemiddelde van 22 punten, 11,5 assists, 6,7 rebounds en 1,8 steals in de serie tegen Los Angeles.

Foto: www.blackyouthproject.com

 

Ook leuk om te lezen