Bush wil toch een Saint blijven

Door

New Orleans Saints running back Reggie Bush is terug in New Orleans, waar hij even gas terugneemt van de tweets die hij postte waarin hij geen toekomst meer ziet bij de Saints.,,Ik zou hier graag met pensioen gaan,” zei Bush zaterdag. ,,Ik zou graag voor de Saints blijven spelen voor zolang ik kan spelen. Ik zal het makkelijk maken: k wil een Saint zijn.”

Bush sprak tijdens zijn jaarlijks youth football camp in Tulane, op hetzelfde veld waar hij niet aanwezig was tijdens de trainingen die door Drew Brees georganiseerd werden. Hij zei dat hij van plan is om deel te nemen en hij heeft spijt van de uitspraken die hij deed over Mark Ingram, de running back die in de eerste ronde werd gekozen door New Orleans. Na de draft schreef hij op Twiter: ,,Het was leuk, New Orleans.”

,,Uiteraard schrijf en zeg je soms dingen die toch wat verkeerd aankomen,” zei Bush. ,,Het kan verkeerd aangenomen worden. Je kan het zo niet menen of je mag er spijt van hebben. Aan het einde van de rit zie ik nu dat ik dat beter niet op Twitter had gezet. Bij veel mensen schoot dat in het verkeerde keelgat en ik verontschuldig me aan de stad New Orleans.”

In 2010 miste Bush acht wedstrijden door een gebroken bot in zijn linkerbeen, en tijdens de andere acht wedstrijden scoorde hij maar één touchdown en had maar 150 rushing yards. Er wordt verwacht dat Bush wat loon zal moeten inboeten in 2011, maar door de lockout kan er nog niet onderhandeld worden.

Foto: 4.bp.blogspot.com

 

Ook leuk om te lezen