Patrick Kane dan toch niet op cover NHL 16

Door

CHqZJvqUMAANSYq

Patrick Kane (Chicago Blackhawks) zal dan toch niet te zien zijn op de cover van de ijshockey game NHL 16. EA Sports en de NHL 16 video game distantiëren zich van de situatie rond Kane. Dat maakte EA Sports NHL vandaag bekend via een statement op hun twitter account.

Dit heeft natuurlijk te maken met het onderzoek dat gaande is rond de persoon van Patrick Kane. Hij wordt beschuldigd van verkrachting van een vrouw in het uitgaansleven. De gebeurtenissen zouden dateren van begin augustus. De vrouw die klacht indiende verklaarde dat ze werd uitgenodigd door Kane én een vriend in zijn huis. Daar moeten de feiten gebeurd zijn, verklaarde ze.

Kane is één van de supersterren van de NHL en hij had een belangrijke rol in de titel van afgelopen seizoen. Hij scoorde 27 doelpunten en had tevens 37 assists in het reguliere seizoen. In de playoffs deed hij daar nog eens 23 punten bij.

Niet veel later maakte EA Sports NHL de nieuwe cover bekend. Jonathan Toews (Chicago Blackhawks) vervangt ploegmaat Patrick Kane op de cover.

Ook leuk om te lezen