Pacers beslissen serie tegen New York Knicks

Door

New York Knicks v Indiana Pacers - Game Six

* De vorige wedstrijd wisten de New York Knicks nog te overleven, maar in wedstrijd zes tegen de Pacers moesten Carmelo Anthony en zijn mannen uiteindelijk het hoofd buigen voor de Indiana Pacers. Iman Shumpert bracht met een aantal fenomenale driepunters de stand nog gelijk op 94-94, maar een aantal stomme plays van de Knicks zorgde ervoor dat de Pacers naar een 106-99 overwinning liepen. bekijk hier de recap

* Lance Stephenson heeft een break-out jaar en bewees zijn klasse. Hij scoorde 25 punten en had 10 rebounds. Samen met de 23 punten van Paul George gaf hij de doorslag.Alle vijf de starters van de Pacers eindigde met meer dan tien punten. Het fantastische spel van Stephenson werd ook gezien door oud-NBA speler Reggie Miller.

 

* De meeste spelers van New York hadden een totale offday. Tyson Chandler eindigde met twee punten, zes rebounds, terwijl Raymond Felton geen enkele van zijn 7 schoten raakte. J.R Smith schoot 4 van de vijftien schoten raak. Carmelo Anthony was topscorer met 39 punten, maar hij kon een verlies niet voorkomen.

* Woensdag spelen de Indiana Pacers de eerste wedstrijd in de conference Finals tegen Miami Heat, die de Chicago Bulls in 5 wedstrijden aan de kant zette.

Ook leuk om te lezen