NBA Plays-off: Uitslag 2e ronde White Chocolate Division

Door

In totaal 64 plays verspreid over vier divisies. In de komende weken gaat SportAmerika op zoek naar de beste play van het seizoen 2012-2013. Jij bepaalt uiteindelijk wie er doorgaat naar de volgende ronde. Stem nu en laat horen waarom jij vindt dat juist deze play naar de volgende ronde moet. De eerste editie van de SportAm Plays-off. Vandaag: uitslagen tweede ronde in de White Chocolate Division!

white-chocolate-ronde-2

#1 Johnson dolt Pierce (Won 2e ronde met 87% tegen 13%)

Zoals het een echte topfavoriet betaamt, heeft Johnson tot op heden nog geen enkel probleem met zijn tegenstanders. De favorietenrol wordt vol overtuiging waargemaakt.

vs

#13 John Wall enkelbreker (Won 2e ronde met 64% tegen 36%)

Dat Wall tot de Sweet Sixteen reikt is al een groot succes. Veel mooier wordt het dit seizoen niet voor Wall en de Wizards, die deze zomer wel eens flink in de buidel kunnen gaan tasten voor hun jonge talentvolle guard.

—–

#3 Tricky Ricky Rubio (Won 2e ronde met 57% tegen 43%)

De Spaanse furie zorgt ervoor dat Chris Paul in een klap uit het toernooi is verdwenen. Geen upset, maar de actie van Paul tegen de Grizzlies was typisch iets te laag ingeschaald door de commissie. Een abrupt einde van een mooi seizoen voor CP3.

vs

#7 Curry Shake & Bake (Won 2e ronde met 64% tegen 36%)

UPSET!! Stephen Curry is de nieuwe Golden Boy van de NBA. Alles wat de 24-jarige guard van de Warriors aanraakt verandert in goud. Dat verklaart dan ook wel het relatieve gemak waarmee hij de spin van Stephenson (en de bijbehorende val van Tony Parker) opzij zette.

De derde ronde van de White Chocolate Division vindt vanaf 23 mei plaats. Dus houdt de site in de gaten! Tot die tijd kun je alle plays en resultaten nog eens rustig terugkijken, dat kan hier.

Ook leuk om te lezen