Noah met een triple-double in overwinning op de Knicks

Chicago Bulls v Atlanta Hawks

Joakim Noah is de best passende center in de NBA. Dat bewees de Fransman nog maar eens zondag in de 109-90 overwinning op de New York Knicks. Noah deelde voor rust al tien assists uit en eindigde de eenzijdige wedstrijd in Chicago met dertien punten, twaalf rebounds en een career high veertien assists.

D.J. Augustin mocht zicht de topscorer van de wedstrijd noemen met 23 punten (7-uit-10 van het veld). Jimmy Butler scoorde negentien punten, pakte zes rebounds, deelde vier assists uit met drie steals, al had de jonge shooting guard soms aparte looplijnen.

giphy

De Knicks, waar Iman Shumpert terugkeerde van een knieblessure, verloren ondertussen voor de twaalfde keer in de laatste veertien wedstrijden. Afgelopen vrijdag werd de ploeg van coach Mike Woodson met 23 punten verschil weggeblazen door de Golden State Warriors, terwijl een dag daarvoor de Miami Heat de Knicks op een 108-82 nederlaag trakteerden. Het vertoonde spel is dan ook niet om aan te zien.

giphy (1)

De Bulls hebben ondertussen het beste record in de NBA sinds nieuwjaarsdag en verwelkomden zondag nieuwe aanwinst Jimmer Fredette. De shooting guard (contract afgekocht bij de Sacramento Kings) tekende voor de rest van het seizoen een contract bij de Bulls en was in drie minuten speeltijd goed voor twee punten en twee rebounds.