Trubisky en Foles gaan dit off-season de strijd aan in Chicago

NFL 4-on-4: het off-season raast door

Door


Mitch Trubisky krijgt komend seizoen meer concurrentie dan ooit voor zijn positie als startende quarterback van de Chicago Bears. Wat denken jullie? Grijpt Trubisky zijn laatste kans? Of gaat Nick Foles er met de basisstek vandoor?


Chris van Dijk

“Spelers die een miljoenenencontract moeten afdwingen kunnen vaak wat meer, maar bij Trubisky ga ik daar niet vanuit. Voor de Bears-fans hoop ik dat Foles de starter wordt en zo snel mogelijk ook. Niet dat ik denk dat Foles het antwoord is, maar dan weet de organisatie in ieder geval dat ze volgend jaar een goede quarterback moeten vinden.”

Luuk Dokter

“Geen van beide. Trubisky staat niet ineens op als dé man bij de Bears en Nick Foles is gewoon een geschikte back-up. Qua groot succes en uitzonderlijke prestaties blijft hij voor mij een one hit wonder. Indien Trubisky wederom door de mand valt, schakelt de Bears-organisatie snel en tekenen ze Cam Newton. Voor Cam betekent dat de gewenste QB1-positie en de Bears hebben, mits gezond, één van de betere quarterbacks in de league.”

Ton de Vries

“Laat ik voorop stellen dat ik bepaald geen fan ben van de keuze van de Bears om Foles aan te trekken. Voor veel minder geld hadden ze Cam Newton, Jameis Winston, Andy Dalton of zelfs Joe Flacco kunnen halen. De druk ligt in ieder geval bij Trubisky en laat hij daar nou net niet goed mee om kunnen gaan. Daarom is mijn voorspelling dat Foles na een zestal wedstrijden aan de start verschijnt. Bij gebrek aan beter blijft dat zo tot het einde van het seizoen. De Bears eindigen ergens in de middenmoot en kiezen er aan het einde van het seizoen voor om beide QB’s te laten gaan en opnieuw te beginnen.”

Toon Aerts

“Aangezien Trubisky de fifth-year option, een vijfde contractjaar, niet krijgt van de Bears acht ik het niet onmogelijk dat Nick Foles al in game 1 aan de start komt. Het geloof in Trubisky is duidelijk helemaal weg in Chicago. Met een gezonde Foles kunnen de Bears nog wel wat uitrichten in de NFC North, lijkt me, maar toch denk ik dat ze met beide quarterbacks ultiem tekort komen.”

Ook leuk om te lezen