Trubisky en Foles gaan dit off-season de strijd aan in Chicago

NFL 4-on-4: het off-season raast door

Door


Het is nog erg vroeg om grootse voorspellingen te maken, maar we doen toch een poging: welk team heeft het meeste kans om in zijn divisie van “Worst to First” te gaan dit seizoen?


Chris van Dijk

“Voor mij zijn er na dit off-season twee kandidaten in de AFC. Niet omdat die teams zo goed zijn, maar vooral omdat ik verwacht dat de divisiewinnaars van vorig jaar wegzakken. Daardoor komen er mogelijkheden voor de rest. Ik denk spontaan aan Jacksonville. Bij de Jaguars heb ik echter weinig vertrouwen in Gardner Minshew, dus ik denk dat de AFC South naar de Indianapolis Colts gaat. Mijn keuze valt daarom op de Miami Dolphins. De Patriots hebben dit off-season Brady verloren en ik vond de Bills vorig jaar wat overschat. Het helpt als je een wild card wilt halen dat je twee keer tegen de Jets en de Dolphins mag spelen; en de Jets blijven de Jets. De Bills en Patriots blijven misschien wel de favoriet voor de AFC East, maar als er een team van Worst to First gaat dan is dat Miami.”

Luuk Dokter

“Als ik naar de division standings van vorig seizoen kijk, zie ik maar één kandidaat: de Arizona Cardinals. Kyler Murray heeft bewezen een franchise quarterback te zijn en dit off-season kreeg hij nieuwe wapens. De meest imposante uitbreiding was DeAndre Hopkins. Daarnaast is de defense in de draft significant verbeterd. Komend seizoen worden ze, ondanks de sterke divisie, een serieuze uitdager voor de 49ers en Seahawks.”

Ton de Vries

“Dat is een lastige zeg! Als de vraag zou zijn “is er een team dat van Worst to First gaat volgend seizoen?” zou ik met nee antwoorden. Ik zie weinig divisies waar dit echt in de lijn der verwachting ligt. De meeste kans geef ik de Arizona Cardinals. In de NFC West zullen de Rams ver wegzakken en ook bij de Seahawks heb ik zo mijn vraagtekens. De Cardinals zijn er dit off-season geweldig op vooruit gegaan. Toch vrees ik dat ze bij lange na niet in de buurt komen bij de 49ers, die deze divisie met twee vingers in de neus gaan winnen.”

Toon Aerts

“Kijkend naar de stand van vorig seizoen, zijn er maar weinig teams die me hierbij meteen te binnen schieten. De Cardinals zijn zoals gezegd een kandidaat. Zij hebben zich dit off-season echt significant versterkt in free agency en de Draft. Wie weet verrassen de Washington Redskins wel vriend en vijand met nieuwe coach Riverboat Ron Rivera. De NFC East is zoals altijd moeilijk te voorspellen. Al wordt het daar toch moeilijk om de Dallas Cowboys af te stoppen. Als ik mijzelf even toelaat te geloven dat de Kansas City Chiefs komend seizoen een schim van zichzelf zijn, moeten de LA Chargers in staat zijn die divisie over te nemen. Te meer mocht blijken dat rookie quarterback Justin Herbert een schot in de roos is.”

Ook leuk om te lezen