NFL 3-on-3: Browns QB carroussel blijft draaien

Door

3. They are who we thought they were?

De meeste teams hebben nu vijf wedstrijden* gespeeld dus er zou enige tekening moeten komen in iedere divisie. Welk team staat nu nog op de verkeerde plek, door ongelukkige nederlagen, gelukkige overwinningen of andere redenen?

CvD: De Jets. Aan het begin van het seizoen waren mensen bang dat ze niet een wedstrijd zouden winnen, en nu hebben ze al drie zeges en zijn ze gedeeld koploper in de AFC East. Dit gaan ze natuurlijk nooit volhouden. Het programma wordt een stuk zwaarder, te beginnen met het bezoek van de Patriots zondag. Aan het einde van het seizoen staan de Jets gewoon weer onderaan in de AFC East.

WB: De Chiefs doen het uitstekend, op die 5-0 valt niks af te dingen. De Giants zijn geen 0-5 team, al gaat dat dit seizoen waarschijnlijk ook niet meer veel verbeteren door alle blessureleed. Verder is het vrij bizar dat in de AFC East alle teams pas twee verliespartijen hebben, terwijl de Jets, Dolphins en Bills kwalitatief onderdoen voor de Patriots.

NP: De Patriots ;-). Just kidding. Nee, ik denk dat ik mij het meest verbaas over de New York Giants, die een 0-5 record hebben, maar niet zo spelen. Natuurlijk, je krijgt altijd wat je hoort te verdienen, maar zij verspeelden al enkele keren in de laatste minuten een zeker lijkende W.

*De reacties zijn opgesteld voor de wedstrijden van 15-10.

Ook leuk om te lezen