NFL Update: Saints sturen Stills naar Miami, halen Spiller

Door

Baltimore Ravens v Buffalo Bills

De New Orleans Saints blijven bezig met het wegdoen van aanvallers. Na de blockbuster trade van Jimmy Graham en het vertrek van Ben Grubbs naar Kansas City, stuurden de Saints vandaag Kenny Stills naar Miami.

Stills speelde pas twee jaar voor de Saints en leek juist één van de groeibriljanten in het arsenaal van Drew Brees. De voormalige fifth round pick mag zich nu gaan bewijzen bij de Miami Dolphins, waar hij volgens geruchten Mike Wallace gaat vervangen. Het wegdoen van talentvolle receivers wijst erop dat de Saints het op aanvallend gebied over een andere boeg gaan gooien. De Saints krijgen linebacker Dannell Ellerbe ervoor terug, plus een keuze in de derde ronde van de komende Draft.

Ondertussen hebben de Saints wel een extra running back gevonden in C.J. Spiller. De 27-jarige speler komt over van de Buffalo Bills, waar hij vijf jaar lang speelde. In Buffalo was er geen toekomst meer voor Spiller, die na de komst van LeSean McCoy geen toekomst meer had in Buffalo. Spiller, die een vierjarig contract tekende, moet samen met Mark Ingram en Khiry Robinson de running game van de Saints een impuls geven.

Nick Fairley tekent bij St. Louis Rams

De St. Louis Rams hebben uitstekende zaken gedaan met het aantrekken van defensive tackle Nick Fairley. De 27-jarige Fairley was een free agent nadat zijn contract bij de Detroit Lions was afgelopen. De defensive tackle tekende een contract voor één jaar ter waarde van vijf miljoen dollar.  

Fairley is een extra toevoeging aan een defensie die al bol stond van het talent.   

Darren McFadden naar Dallas

Nu DeMarco Murray definitief de deur in Dallas achter zich heeft gesloten en verkaste naar aartsrivaal Philadelphia, zijn de Cowboys op zoek naar een running back. En die lijken ze gevonden te hebben in Darren McFadden. Run DMC tekent een contract voor twee jaar.  

De Dallas Cowboys hebben echter ook nog niet de hoop opgegeven om Adrian Peterson aan te trekken. Voorlopig blijft AD nog in Minnesota, maar het is geen geheim meer dat Peterson uit is gekeken in het hoge noorden en graag terugkeert naar zijn home state.

Foto: Getty Images 

Ook leuk om te lezen