NFL 3-on-3: Browns QB carroussel blijft draaien

Door

2. Browns being Browns

Bij de Browns gaat startte deze week Kevin Hogan, de 28e quarterback sinds 1999. De afgelopen twee jaar hebben ze Prescott, Wentz, Goff, Siemian en Watson allemaal aan zich voorbij laten gaan. Als je uit die vijf een quarterback moest kiezen waar je de komende tien jaar het meeste plezier aan hebt, wie zou het zijn?

CvD: Lastige vraag. Op Siemian na kan het wel eens heel dicht bij elkaar liggen. Goff viel vorig jaar tegen, maar dat was waarschijnlijk de schuld van Jeff Fisher. Watson speelt pas een paar wedstrijden, maar doet het boven verwachting. Prescott doet het goed in Dallas, maar heeft wel Dez Bryant en Ezekiell Elliott tot zijn beschikking. Wentz lijkt het meeste te presteren met de minste hulp van zijn ploeg, maar komende weken mag Prescott het tegendeel bewijzen na de schorsing van Elliott. Prescott krijgt wel een bonuspunt voor het beëindigen van de loopbaan van Tony Romo, waardoor deze nu analyst is bij CBS. Misschien dat we daar de komende tien jaar nog wel het meeste plezier aan gaan beleven.

WB: Het afbreukrisico in Cleveland is enorm, dus ik denk dat deze jonge quarterbacks heel erg blij zijn dat ze er niet spelen. Trevor Siemian heeft geluk dat hij bij Denver alle tijd krijgt, want bij de Browns was er al lang een streep door zijn naam gegaan. In hem heb ik het minst vertrouwen. Van dit vijftal zou ik op zeker gaan en voor Dak Prescott kiezen. Zijn spel lijkt nu al op dat van een ervaren quarterback terwijl ik het receivercorps van Dallas niet geweldig vind. Hem zou ik rustig de komende tien jaar als franchise quarterback willen hebben. Het kan zijn dat Deshaun Watson nog een hoger plafond heeft, maar vind het nog te vroeg om

NP: Wentz. Ik vond al dat hij vorig jaar een zeer fijne indruk maakte, maar dit jaar doet hij zeker een schepje er boven op. Toegegeven, hij is niet een hele uitgesproken QB en misschien niet het gezicht van je franchise, maar qua spel is hij wel te vertrouwen. En dat lijkt mij een cruciaal punt als je nu naar de Browns kijkt.

Ook leuk om te lezen