NFL 3-on-3: Browns QB carroussel blijft draaien

Door

1. Injury bug

David Johnson, JJ Watt, Beckham Jr., Eifert, Cook, Olsen, Mercilus, Marshall, Bradford, Luck…
Het is weer een slagveld onder de sterren in de NFL. Welke blessure heeft de meeste impact op zijn team?

Chris van Dijk: Voor de Giants is het verlies van OBJ een klap die ze nooit te boven zullen komen. De play-offs zijn een utopie in The Big Apple nu, maar waren die dat ook al niet met Beckham? Dus hoewel deze blessure het meeste impact op het team heeft, heeft het denk ik weinig invloed op de play-offs. Wat dat betreft is de blessure van J.J. Watt een stuk vervelender. Met Deshaun Watson als nieuwe qb doen de Texans het goed, en zal het gemis van Watt zeker gevoeld gaan worden in de strijd om de play-offs.

Wouter Boerkamp: De Giants verliezen in één keer het hele receivercorps en de Texans twee van de belangrijkste defensieve krachten, maar op individuele basis kies voor Dalvin Cook. Hij was zo belangrijk voor de Vikings. Vergelijkbaar met Kareem Hunt bij de Chiefs.

Neal Petersen: Ik kies voor JJ Watt. Nog niet eens vanwege de impact op het veld, maar ook zeker daarbuiten. Een geblesseerde leider heeft ook absoluut impact de chemistry binnen een team en zal de Texans dus wederom hard raken.

Ook leuk om te lezen