NFL Update: Hanson stopt, Cruz tekent bij Jay-Z

Door

Detroit Lions v Minnesota Vikings

Na 21 seizoenen in de NFL houdt Detroit Lions kicker Jason Hanson het voor gezien. De 42-jarige kicker was in zijn carrière goed voor 2150 punten, derde op de topscorerslijst.

Hanson was graag nog een seizoen doorgegaan, maar zijn lichaam liet het afweten: “Ik heb er serieus over nagedacht om in 2013 te spelen. Hoewel de wilskracht en vastberadenheid er nog zijn, heeft de slijtage op mijn lichaam – in het bijzonder de problemen die ik had en nog heb met mijn hiel – me overtuigd dat het tijd is om met pensioen te gaan.”

Hanson kwam tijdens zijn gehele carrière uit voor Detroit, in totaal trapte hij 495 field goals raak en speelde hij in 327 wedstrijden.

Jay-Z
Drie dagen geleden kondigde rapper en entrepreneur Shawn ‘Jay-Z’ Carter aan dat hij nu ook als agent door het leven zou gaan. De eerste klant van zijn nieuwe agency Roc Nation Sports was Robinson Cano, ster bij de New York Yankees. Nu gaan de geruchten dat ook Giants wide receiver Victor Cruz zich zal laten representeren door de megaster.

Roc Nation Sports zal Cruz vooral gaan helpen met zijn personal brand buiten de NFL. Tom Condon van CAA zal de belangen van Cruz blijven behartigen als het gaat om footballzaken.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen