Red Bulls kijken uit naar ontmoeting met Arsenal

Door

arsenal

Op zaterdag 26 Juli spelen de New York Red Bulls een vriendschappelijke wedstrijd tegen het Engelse Arsenal FC. De Londenaren bereiden zich momenteel in Amerika voor op de start van het nieuwe Premier League seizoen. Op zaterdagavond zullen de Red Bulls en de Gunners elkaar treffen in een oefenwedstrijd. De wedstrijd zal gespeeld worden in de Red Bull Arena, en begint om 23:00 Nederlandse tijd.

Arsenal-icoon verheugd op komst oude ploeggenoten:

Voor Thierry Henry word het een speciale avond. Hij zal het zaterdag opnemen tegen zijn oude club. Voor Henry zal het een speciale ontmoeting zijn, daarover verteld hij het volgende in de media:

” Ik heb een fantastische tijd gehad bij Arsenal, en ben dan ook verheugd dat ik tegen ze kan spelen. Het is mooi dat een stad als New York een wedstrijd mag organiseren tussen Arsenal en NY Red Bulls. De aandacht die deze wedstrijd zal krijgen, is alleen maar mooi voor het Amerikaanse voetbal ”

Spelers Arsenal wennen alvast aan Amerikaanse taal:

De spelers van Arsenal wennen alvast aan het taalverschil tussen Amerikaanse Engels, en het Engels zoals men spreekt in Groot-Brittannië. Arsenal TV maakte een video, waarin diverse spelers van Arsenal een kleine taalcursus kregen:

Spelers Red Bulls slaan terug:

Ondertussen laten de spelers van de New York Red Bulls zien, dat ze een ware gastheer zijn. In het onderstaande filmpje oefenen de spelers alvast hoe ze hun tegenstanders uit Londen kunnen verwelkomen:

Inmiddels zijn de spelers van Arsenal aangekomen in New York. Aankomende vrijdag en zaterdag zal men nog trainen in New York, ongetwijfeld zullen de spelers ook nog New York bezichtigen.

Ook leuk om te lezen