NBA Plays-off: Uitslag 1e ronde White Chocolate Division

Door

In totaal 64 plays verspreid over vier divisies. In de komende weken gaat SportAmerika op zoek naar de beste play van het seizoen 2012-2013. Jij bepaalt uiteindelijk wie er doorgaat naar de volgende ronde. Stem nu en laat horen waarom jij vindt dat juist deze play naar de volgende ronde moet. De eerste editie van de SportAm Plays-off. Vandaag: uitslagen eerste ronde in de White Chocolate Division.

White Chocolate Division

#1 Johnson vs. Pierce (Won 1e ronde met 92% tegen 8%)

De masterpiece van Mighty Joe is de grote favoriet om de White Chocolate Division te winnen. Crawford is in elk geval niet degene die hem daar vanaf gaat houden.

vs.

#9 Crawford dolt Allen (Won 1e ronde met 58% tegen 42%)

Kom op. Ray Allen is 67 jaar.

—–

#12 CP3 Behind the Back. (Won 1e ronde met 68% tegen 32%)

CP3 behind the back kan nooit worden uitgeschakeld in de eerste ronde. Dat gebeurde dan ook niet. Nu is het de vraag of Paul het winnende ritme kan behouden.

vs.

#13 John Wall enkelbreker. (Won 1e ronde met 51% tegen 49%)

Het was kantje boord, maar Wall leeft nog. Tegen CP3 heeft hij weinig speling.

—–

#3 Tricky Ricky Rubio (Won 1e ronde met 68% tegen 32%)

Je zou een bracket kunnen maken alleen van alle mooie plays van Ricky Rubio. Een lust voor het oog.

vs.

#11 Chris Paul shakes loose (Won 1e ronde met 77% tegen 23%)

Hetzelfde wat voor Rubio geldt, geldt voor Paul. Een mooi confrontatie tussen twee van de meest stijlvolle spelers in de league.

—–

#2 Stephenson spin vs. Parker (Won 1e ronde met 68% tegen 32%)

De val van Parker was voor Lance genoeg om de eerste ronde te overleven, maar of hij ook Spicy Curry van het lijf kan houden?

vs.

#7 Curry shake & bake (Won 1e ronde met 85% tegen 15%)

Ai, ai, ai. Curry was oppermachtig in de eerste ronde. Een lastige tegenstander voor de als tweede geplaatste Stephenson.

 

De tweede ronde van de White Chocolate Division vindt op dinsdag en woensdag 14 en 15 mei  plaats. Dus houdt de site in de gaten! Tot die tijd kun je alle plays en resultaten nog eens rustig terugkijken, dat kan hier.

Ook leuk om te lezen