Thunder, Fisher beslissen series tegen Rockets

Door

1recap1play

*De Oklahoma City Thunder hebben zich dan toch ontdaan van de Rockets. Na een onverwachte thuisnederlaag stelde de ploeg orde op zaken in Houston. In een spannend duel, waar het verschil bij aanvang van het vierde kwart slechts een punt bedroeg, was Derek Fisher de beslissende factor. De veteraan raakte in het slotkwart twee driepunters en was belangrijk met steals en assists. Topscorer was (wie anders?) Kevin Durant met 27 punten. Bekijk hier de recap.

* Het is toch wel licht zorgwekkend te noemen dat de Thunder opnieuw viel moeite hadden met de Rockets. De achtste seed was sinds het wegvallen van Russell Westbrook gelijkwaardig aan de kampioen van het westen. Aanvallend moet de ploeg wellicht meer gebruik gaan maken van Serge Ibaka. Dat de Spanjaard verdedigend al lange tijd zijn mannetje staat is niets nieuws, maar zijn blocks blijven een lust voor het oog. Doei James Anderson!

http://assets.sbnation.com/assets/2574483/iblocka.gif

* De volgende ronde ontmoet de verliezend finalist van vorig jaar de Memphis Grizzlies, die hun laatste vier duels wonnen. Het beloven mooie wedstrijden te worden, denkt ook de man die voorheen als Ron Artest door het leven ging.

 

 

Ook leuk om te lezen