5-on-5: Kevin Love naar de Cavaliers

Door

USA v Great Britain - Men's Exhibition Game

Boem. Ineens was het daar, donderdag 7 augustus om een uur of vier. De Woj-bom waar iedereen op zat te wachten barstte: Kevin Love gaat naar de Cleveland Cavaliers om met LeBron James te spelen. In ruil voor de All-Star krijgen de Minnesota Timberwolves de laatste twee nr. 1 picks in de NBA Draft en een extra toekomstige draftpick.

Hoog tijd voor een extra 5-on-5 dus. In deze rubriek geven 5 SportAmerika-redacteuren hun mening over een actueel onderwerp. Vandaag dus: Love naar de Cavs. Op de komende vijf pagina’s reageren vijf redacteuren op vijf stellingen rondom de trade van donderdag. High vijf!

Foto’s: Getty Images.

3 Reacties
 1. Michiel 8 jaar ago

  Wat betreft Wiggins: het is natuurlijk helemaal niet zeker dat hij potten kan breken bij de Cavaliers. Bennett was ook een no.1 draft pick en hij kwam nou ook niet bepaald uit de verf in Cleveland.

  • Wiggins heeft natuurlijk iets meer ‘credentials’ dan Bennett. Die laatste was gewoon een vreemde pick, Wiggins was vrij logisch gezien de blessure van Embiid.

   Maar zoals ik hier schrijf: Wiggins is voorlopig enkel een atleet. Dat levert hem vooral defensief voordeel op en offensief in transitie. Dunken en highlights zal hij wel verzorgen maar aan zijn fundamentele skills mankeert nog wel wat.

   Ik zie hem niet beter worden dan een DeMar DeRozan.

 2. Brinkse 8 jaar ago

  Leuke serie dit !

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen