NBA 5-on-5: De Andere Awards

Door

NBA All-Star Game 2015

Eindelijk zijn ze daar dan: de play-offs. Maar voordat we aan het spannendste gedeelte van het seizoen gaan beginnen, is het tijd voor reflectie. Tijd voor een 5-on-5 dus. In deze rubriek geven vijf SportAmerika-redacteuren hun mening over een actueel onderwerp. Iedereen kent de bekende awards als Most Valued Player, Most Improved Player of Defensive Player of the Year, maar die worden gewonnen door de sterren. Daarom in deze 5-on-5 een verkiezing voor de awards die door iedereen gewonnen kunnen worden.

Foto’s: Getty Images.

2 Reacties
 1. Manu 8 jaar ago

  VG, hoewel ik het volledig met je eens ben wat betreft het egoïsme van Russell W, kun je hier toch niet mee aankomen man. Alleen al zijn triple-doubles rate toont aan dat hij, op z’n zachtst gezegd, een bovengemiddelde speler is, laat staan de LVP. Ik begrijp dat het je mening is, maar als dat de optelsom is van je eigen subjectiviteit en wat hij op het veld laat zien, kan wat relativisme wat mij betreft geen kwaad.

  • Manu. Ten eerste: Ginobiliiiiii! Cool. Ten tweede, over Russ. Ik heb een afkeer van spelers die denken wedstrijden op zichzelf te kunnen winnen. Russ is er eentje van, Kobe is een andere. Vreselijk. OKC mist de playoffs en dat komt natuurlijk door de blessures van Durant en Ibaka, maar heeft ook wat te maken met Russ zijn egoïsme. Hij is trouwens ook beter gaan spelen door de trade voor Kanter, niet volledig door zichzelf.

   https://www.youtube.com/watch?v=AWKyOQU_zHw

   Kijk, Russ is een topspeler, maar zijn negatieve kanten zijn voor mij groter dan zijn positieve kanten. En aan triple-doubles heb ik helemaal geen boodschap.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen