MLB Podcast, Ep. 50: Trout = GOAT, Ohtani gooit hard

Door


EPISODE 50: Trout = GOAT, Ohtani gooit hard, Pedroia op de DL, regen is nat


In de 50e aflevering van Just A Bit Outside (feestje!) vergapen Nick, Mike en Jasper zich aan het seizoen van Mike Trout en de fastballsnelheid van zijn teamgenoot, Shohei Ohtani. Ook buigen de heren zich over het gedoe rondom de ‘foute’ slidings van Anthony Rizzo en Rougned Odor die afgelopen week het nieuws haalden, de draaideur-DL met Alex Reyes, Clayton Kershaw en Dustin Pedroia, de wederopstanding van Matt Kemp en de sneaky-slimme moves van de Padres in de trade voor Phil Hughes.

Een volle mailbag (Phillies-rotation, Mariners-playoffkansen, geduld voor Devers en de automatische strikezone) rondt het reguliere gedeelte van de show af, waarna de drie de laatste 20 minuten van de show gebruiken om vooruit te kijken naar de Draft van maandag 4 juni.


Contact met de show? Dat kan via twitter.com/sportamerika, facebook.com/sportamerika of via justabitpodcast@gmail.com! Vind je de show tof en heb je een iTunes-account? Dan vinden we het leuk als je een goede review over ons achterlaat!

2 Reacties
 1. Wouter van Willigen 4 jaar ago

  BREAKING: Card’s prospect Reyes out for year

  Cardinals right-handed pitching prospect Alex Reyes underwent surgery to reattach a tendon in his right lat on Wednesday, and he’s expected to miss the rest of the season.

  Reyes — the Cardinals’ No. 1-ranked prospect and No. 15 in the game, according to MLB Pipeline — made just one start in his return from Tommy John surgery, leaving his May 30 season debut after 73 pitches and four innings.

  Bron MLB.com

  • Jasper Roos 4 jaar ago

   Tsja.. treurig.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen