Mega aanbod moet loyale Italiaan naar MLS lokken

Door

antonio-di-natale

In Europa is de transferwindow al enkele uren gesloten, maar clubs uit de MLS kunnen nog spelers aantrekken. Zodoende is ook New York City nog steeds opzoek naar versterkingen, en men zou nu Antonio Di Natale een tweejarig contract hebben aangeboden ter waarde van 8 miljoen dollar.

Avontuur

De Italiaanse spits is inmiddels 37 jaar oud, maar kan in de herfst van zijn carriére nog een Amerikaans-avontuur aangaan. Momenteel heeft Di Natale het contract van New York City FC in beraadt genomen, en zal hij één dezer dagen een besluit nemen.

Mogelijk zien we na Sebastian Giovinco opnieuw een Italiaanse sterspeler de overstap maken naar de Amerikaanse voetbalcompetitie.

Tweede club

Op de achtergrond schijnt ook New York Red Bulls te werken aan de komst van Di Natale. Zij willen na het vertrek van Henry en Cahill een nieuwe sterspeler aantrekken.

Loyaal

Momenteel speelt Di Natale voor Udinese, waar hij al sinds 2004 onder contract staat. Regelmatig kreeg Di Natale aanbiedingen van Italiaanse topclubs (Juventus, Inter, AC Milan) en zelfs Real Madrid wilde Di Natale kopen, maar telkens wimpelde hij geintresseerde clubs af, en bleef hij trouw aan Udinese.

Mogelijk gaat Di Natale in de herfst van zijn carriére wel een nieuw avontuur aan, en verlaat hij Udinese na 11 jaar trouwe dienst.

di natale
Di Natale speelde al meer dan 350 wedstrijden voor Udinese

 Foto: Getty Images

 

Ook leuk om te lezen