Extra: WWE Superstar The Miz

Door

In Sport Amerika The Magazine nummer 27 lees je een exclusief interview met WWE Superstar The Miz. Omdat The Awesome One tijdens het interview, voorafgaand aan het SmackDown World Tour in Brussel, een ware spraakwaterval bleek (hadden we trouwens anders verwacht?) hieronder nog een aantal uitspraken van de voormalige WWE Champion.

The Miz (Foto: WWE)

The Miz over zijn jeugdhelden…
“Ik was vroeger fan van ‘larger than life’ WWE Superstars zoals Hulk Hogan en Ultimate Warrior. Verder vond ik vooral het ‘soap’ aspect heel leuk, de verhaallijnen spraken mij heel erg aan.”

The Miz over zijn favoriete reispartners…  
“Ik rijd meestal met Dolph Ziggler en Zack Ryder. Vooral Ryder zorgt voor het nodige vermaak tijdens de lange auto ritten. Je wilt niet weten naar welke muziek hij luistert op zijn iPod. Zack is gek op boybands zoals The Jonas Brothers, Backstreet Boys en *NSYNC. Verder is hij een groot fan van Justin Bieber. Het is niet te geloven, maar hij heeft zelfs kaartjes gekocht voor het concert van Bieber in Madison Square Garden.”

The Miz over zijn voormalige WWE.com show The Dirt Sheet…
“Ik vormde een tag team met John Morrison maar we kregen niet voldoende tijd tijdens de tv-uitzendingen om de fans echt kennis te laten maken met onze personages. Toen kwamen we op het idee om een online show te maken waarin we onze creativiteit de vrije loop konden laten. We hebben een camera gekocht, leren editen en zijn aan de slag gegaan. De meeste onderwerpen bedachten we tijdens de lange autoritten. Ik wilde trouwens in iedere uitzending een ‘fart joke’, ik ben gek op ‘fart jokes’.”

The Miz over zijn opblaasbare AWESOME (WrestleMania 27)…
“Fantastisch toch? Ik vind het echt een geweldig ding en wil ook dat hij tijdens iedere pay-per-view show wordt gebruikt.  Wie heeft er nou een eigen opblaasbare AWESOME? Alleen ik, want ik ben The Miz en ik ben AWESOME.”

WWE in Nederland en België
Op woensdag 17 april 2013 komt de WWE Raw WrestleMania Revenge Tour naar Ahoy Rotterdam. Kaarten zijn te bestellen via eventim.nl, 0900 – 1330 (€ 0,45 p/m) en de VVV Ticketpoints.

Op woensdag 24 april 2013 komen de WWE Raw Superstars en Diva’s naar de Country Hall in Luik. Kaarten zijn te bestellen via sherpa.be.

Ook leuk om te lezen