NFL Schema: Peyton Manning debuteert tegen Steelers

Door

Peyton Manning maakt zijn Denver Broncos debuut op Sunday Night Football in Mile High Stadium in Denver als de Pittsburgh Steelers op bezoek komen. Dat valt op te maken uit het NFL-schedule dat gisteren wereldkundig is gemaakt. Het hele schema is hier te bekijken.

De openingswedstrijd van het seizoen is op 5 september tussen Super Bowl kampioen New York Giants en rivaal Dallas Cowboys.

RG3
Robert Griffin III mag, als de Washington Redskins hem zoals verwacht als tweede overall draften, debuteren in New Orleans tegen het bountyprogram-loze Saints. Dat is dan ook de eerste wedstrijd voor de Saints zonder head coach Sean Peyton.

Luck
De verwachte number one draft pick van aanstaande donderdag, Andrew Luck, mag in week één afreizen naar Chicago om het met de Indianapolis Colts op te nemen tegen de Bears, die dan eindelijk weer kunnen beschikken over quarterback Jay Cutler.

Week 2
In de tweede week staat op Thursday Night Football een mooie pot gepland op Lambeau Field tussen de Bears en hun grote rivaal, de Green Bay Packers. Ook nemen NFC play-off contenders Detroit Lions en San Francisco 49ers het tegen elkaar op.

Brady vs. Manning
De terugkeer van de rivaliteit tussen Tom Brady en Peyton Manning vindt plaats in week vijf, als de New England Patriots thuis de Broncos ontvangen. De twee elite-quarterbacks speelden vorig jaar niet tegen elkaar vanwege de nekblessure van Manning.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen