Durant een Bulls-fan

Door

Kevin Durant werd gespot met een Bulls-pejte. Het internet stond al vol van Durant deze zomer met de onthulling van zijn tattoos, zijn buitengewone demonstraties op pleintjes in New York en nu ook nog dit. Of dit nu eigenlijk groot nieuws is, is twijfelachtig, maar hoe dan ook is het een leuk discussiepuntje.

Maar stel je voor dat LeBron James een Knicks-petje op had, Of Chris Paul een Heat-pet. Dwight Howard met een Lakers-petje? Of Kobe Bryant met een Timberwolves-petje (iets dat zo goed als zeker nooit zal gebeuren).

Het zou zeker wat stof doen opwaaien als die grote jongens dat deden. ALLES wat LeBron doet is big news tegenwoordig. Bij CP3 zou het heel wat aandacht krijgen omdat zijn toekomst in New Orleans heel onzeker is.

Dat is ook het geval met Superman in Orlando en bij Kobe zou het gewoon leuk zijn omdat Bryant zoiets nooit zou doen.

Durant lijkt wel wat bulletproof en wordt anders behandeld dan Jams, Bryant, Howard, enz. James had ooit een petje op van de New York Yankees en kreeg een zee van kritiek over zich heen. Dat kwam nu eenmaal omdat er heel wat verhaal achter zat.

Toen was er al sprake van James die uit Cleveland wilde vertrekken. Durant staat tot 2016 onder contract bij de Thunder en kan dus nergens heen.

Misschien is dit Durant’s manier om te zeggen dat het logo van de Bulls leuker is als dat van de Thunder, maar het is in ieder geval niets iets om waar de Oklahoma fans zich druk over moeten maken.

 

Foto: www.cbssports.com

 

Ook leuk om te lezen