Vick kent geen gelukkige rentree in Atlanta

Door

Vooraf was er veel te doen geweest over de confrontatie tussen de Philadelphia Eagles en de Atlanta Falcons. Het betekende dat quarterback Michael Vick voor de eerste keer als starter terug zou keren in Atlanta, het team waar hij voor zijn gevangenisstraf uitkwam.

Vooraf had Vick nog geroepen dat een terugkeer naar de Georgia Dome voor hem niet heel bijzonder was. ,,Het is leuk, maar het is niet meer ‘mijn huis’.”

Een echt succes werd het niet voor Vick. Zijn Eagles verloren en de qb zelf moest het speelveld in het derde kwart verlaten. Na een hit van Falcons safety William Moore liep de quarterback groggy van het veld af.

,,Ik heb met hem te doen,” zei Eagles-receiver Jeremy Maclin na afloop. ,,Dit was overduidelijk een belangrijke wedstrijd voor hem en als je dan op zo’n manier het speelveld moet verlaten is dat natuurlijk nooit leuk. Wij wilden graag de wedstrijd voor hem winnen.”

Tijdens zijn tijd op het veld completeerde 19 van 28 passes voor 242 yards. Daarnaast was hij goed voor twee touchdown passes, een interception en drie fumbles.

Zijn collega aan de andere kant, Matt Ryan, was een stuk succesvoller. Hij kwam tot minder yards (192), maar was wel verantwoordelijk voor vier touchdownpasses.

Volgende week ontvangen de Eagles, met of zonder Vick, de New York Giants, terwijl de Falcons het opnemen in Tampa Bay tegen de Buccaneers.

Zie hier de samenvatting van het duel tussen de Eagles en de Falcons.

Foto: huffpost.com

1 Reactie
  1. Jeroen 10 jaar ago

    Zo jammer, met Vick in het laatste kwart hadden de Eagles gewonnen!

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen