CC Sabathia en Roy Halladay sterk bij rentree

Door

Zowel CC Sabathia als Roy Halladay keerden gisteren terug van de disabled list. Dankzij het sterke werpen van de twee konden zowel de New York Yankees als de Philadelphia Phillies winnen.

Sabathia gaf in zes innings slechts vier hits en een walk op en verdiende de ‘W’. Halladay ging vijf innings, gaf twee punten op en kreeg een no-decision.

CC
De grote lefty was ijzersterk bij zijn return na drie weken blessureleed. Mede dankzij zijn sterke werpen wonnen de Yankees met 6-1 van de Toronto Blue Jays, die zonder Jose Bautista speelden. Nederlander Andruw Jones sloeg een three-run homerun voor de Yankees en had een belangrijk aandeel in de overwinning.

Doc
‘Doc’ Halladay had wat meer moeite. De Los Angeles Dodgers wisten twee punten op het bord te krijgen in de tweede inning dankzij RBI’s van James Loney en Luis Cruz. Gelukkig voor Halladay was het Hunter Pence die met een two-RBI single, die in de achtste inning een 2-1 achterstand omboog in een 3-2 voorsprong. Dat was uiteindelijk ook de eindstand.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen