Robert Griffin III tekent bij de Redskins

Door

Robert Griffin III heeft getekend bij de Washington Redskins. Naar verluidt tekent hij een contract voor vier jaar ter waarde van 21 miljoen dollar. Ongeveer 14 miljoen dollar daarvan is tekenbonus.

Contractdetails
In 2012 verdient de Heisman Trophy winnaar 390,000 dollar, in 2013 1,34 miljoen dollar, in 2014 2,3 miljoen dollar en in 2015 3,26 miljoen dollar. De Redskins hebben ook een optie voor een vijfde jaar. Als de Skins die optie lichten verdient Griffin het gemiddelde van de tien best verdienende QB’s in de league. Ook mogen de Redskins na het derde jaar met RGIII onderhandelen over een tussentijds contractverlenging.

Twitter
RGIII twitterde zojuist: “Well people….It’s Time to go to Work!!! Off the unemployment line and oh yea HTTR!!!!” Wat vertaald toch iets is als: “Mensen, het is tijd om aan de slag te gaan!! Niet meer werkloos en Hail to the Redskins!!”

Dat is goed nieuws voor de Skins, want dan kan quarterback de hele voorbereiding meedoen. Dertien van de 32 first round picks hebben nog geen contract getekend, onder wie Indianapolis Colts QB Andrew Luck, de first overall pick van de draft.

Reclame
Gisteren kwam er nog een nieuwe Adidas-reclame online met de tweede keuze in de afgelopen NFL Draft in de hoofdrol:

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen