Baylor wint topper van Oklahoma

Oklahoma v Baylor
De Baylor Bears (6) lieten vannacht tijdens de topper in de Big-12 niets heel van de Oklahoma Sooners (10). De ongeslagen Bears wonnen met 41-12 en bevestigden daarmee hun dominantie in de Big 12.

Held van de avond bij de Bears was QB Bryce Petty. De derdejaars quarterback van de Texanen zag de helft van zijn 26 passes doel treffen, haalde 259 total yards en scoorde vijf touchdowns.

Oklahoma pakte in het tweede kwart een 5-3 voorsprong , door een safety en een 22-yard fieldgoal van  Michael Hunnicut. Maar de dieseltrein die bekend staat als de Baylor Bears, kwam op stoom. Bryce Petty rende twee keer de endzone in en vond receivers Antwan Goodley en Levi Norwood. De Bears scoorden in het tweede en derde kwart 28 unanswered points en tilden de score naar 31-5.

Oklahoma scoorde nog één TD. Sooners-QB Blake Bell bereikte Roy Finch en maakte de score op dat moment iets dragelijker: 31-12. Maar met nog negen minuten te gaan, deelden de Bears de nekslag uit. Petty vond opnieuw wide-receiver Goodley, ditmaal voor een 25-yard touchdown om de eindstand van 41-12 op het scorebord te zetten.