Balvirtuoos gaat op vakantie nadenken over MLS-avontuur

Door

Ronaldinho mls

Het avontuur van de Braziliaan Ronaldinho bij het Mexicaanse Querétaro FC komt ten einde. Na goed overleg is besloten het contract met de legendarische balvirtuoos te ontbinden. Hierdoor lijkt een overgang naar de Amerikaanse-competitie een stap dichterbij voor Ronaldinho.

Toeslaan
Het is geen geheim dat verschillende MLS-clubs Ronaldinho nog altijd in de gaten houden. Nu zijn contract bij het Mexicaanse Querétaro FC ontbonden is, lijken geintresseerde MLS-clubs te kunnen toeslaan.

Al enkele maanden/jaren wordt ”de kleine Ronaldo” gelinkt aan de MLS, maar kwam het telkens niet tot een transfer. Nu staat de transfervrije Braziliaan niets meer in de weg om te tekenen bij een Amerikaanse club.

ronaldinho mls1
In twintig wedstrijden in de Mexicaanse competitie, was Ronaldinho goed voor zeven doelpunten

Vakantie
Voordat Ronaldinho een beslissing gaat maken over zijn toekomst, gaat de 35-jarige aanvaller eerst enkele dagen op vakantie, zoals we van hem gewend zijn. Na zijn korte vakantie zal de oud-speler van o.a. PSG, AC Milan en FC Barcelona een beslissing nemen.

Verschillende clubs uit Europa, China, Qatar en Amerika hengelen naar zijn diensten, al is het alleen maar om de marketing-afdeling een flinke boost te geven. In het verleden werd Ronaldinho gelinkt aan LA Galaxy en New York Red Bulls. Naar verluidt heeft de eerstgenoemde club nog altijd interesse in de Braziliaan, die een duo moet vormen met Steven Gerrard.

Ook leuk om te lezen